Ман Юнайтед търсят купувачи на Санчо и Антони в Саудитска Арабия

17:19
Ман Юнайтед търсят купувачи на Санчо и Антони в Саудитска Арабия

Ръководството на Манчестър Юнайтед е предложило двама от нежеланите си играчи - Джейдън Санчо и Антони на клубове от Саудитска Арабия, информира пресата в Англия. “Червените дяволи” се надяват да получат по около 50 милиона паунда за всеки един от двамата флангови играчи, които пристигнаха на “Олд Трафорд” за комбинирана цена от 158 милиона паунда съответно от Борусия (Дортмунд) и Аякс. 

Двамата така и не успяха да се наложат при “червените дяволи” и претърпяха много критики за представянето си. В началото на септември Джейдън Санчо влезе в конфликт с мениджъра на отбора Ерик тен Хаг и бе отстранен от състава, а през този месец бе пратен под наем именно в Борусия, откъдето пристигна. Антони продължава да е част от състава на Манчестър Юнайтед, но от началото на сезона няма нито един гол или асистенция, а представянето му е много слабо. Именно поради тези причини от Манчестър Юнайтед ще се надяват да успеят да се освободят от двамата. 

Отборите от Саудитска Арабия направиха впечатляваща експанзия на европейския пазар през последното лято, като в местното първенство попаднаха едни от звездите на играта срещу доста сериозни суми. Местните власти заявиха желание това поведение да продължи и занапред и на това се базират надеждите на “Олд Трафорд”, че ще могат да вземат по-сериозни суми за незадоволително представилите се играчи, а тези пари да бъдат вложени от новото ръководство в обновяване на тима.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация