Ман Юнайтед се разделя с халф

20:29
Ман Юнайтед се разделя с халф

Полузащитникът на Манчестър Юнайтед Ханибал Межбри е съвсем близо до трансфер в Севиля, съобщава английската преса. Французинът ще пристигне в испанския тим под наем, като продължава да е противоречива информацията дали в сделката между двата клуба ще бъде заложена откупна клауза и нейната стойност. 

Определени медии твърдят, че тимът от Андалусия ще има възможност да вземе играча при фиксирана сума, но “червените дяволи” също са поставили такава, за да си осигурят изгодна позиция в случай, че решат да го върнат на “Олд Трафорд”. Межбри бе привлечен срещу пет милиона евро от Монако през лятото на 2019-а година, а през този сезон има 11 мача и един гол. Именно това е била и причината самият играч да изяви желание да премине в друг отбор, където да получава повече игрово време и възможност да се развива. 

Манчестър Юнайтед вече се раздели с Джейдън Санчо, който премина под наем в Борусия Дортмунд, а информации в Англия и Турция твърдят, че в момента се водят разговори с Фенербахче за бъдещето на Антони Марсиал. 

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация