"Чух от хора във Формула 1, че Михаел Шумахер може да сяда на масата за вечеря"

13:10
"Чух от хора във Формула 1, че Михаел Шумахер може да сяда на масата за вечеря"

Бившият съотборник на 7-кратния световен шампион във Формула 1 Михаел Шумахер Джони Хърбърт даде интересна информация за състоянието на легендарния пилот, макар и да си призна, че преразказва това, което е чул от друг човек.

„Чувам отделни неща, но от втора ръка – обясни Хърбърт пред BettingSites.co.uk. – Чух от хора във Формула 1, че Михаел може да сяда на масата за вечеря, но не знам дали това е истина. Мога само да чета между редовете.”

Семейството на Шумахер наложи пълно медийно затъмнение върху състоянието и възстановяването му след тежкия инцидент на ски в края на 2013 година. Миналата седмица Михаел навърши 55 години.

„Няма много информация от страна на семейството му и това е разбираемо – допълни Хърбърт. – Михаел и семейството му винаги са държали на личния си живот и са го пазили в тайна. Така беше още по времето, когато Михаел се състезаваше.”

Хърбърт обаче направи още едно уточнение, че колкото и да му се иска бившият му съотборник в Бенетон да е постигнал прогрес, то най-вероятно „германецът е в сходна ситуацията като тази веднага след инцидента”.

„Предполагам, че семейството на Шумахер чака науката да измисли нещо, което да ни върне този Михаел, когото всички познаваме”, допълни Хърбърт и потвърди, че достъп до Михаел имат „много малко доверени на семейството хора”.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация