Поч: Не е необходимо да продаваме, преди да можем да купуваме

16:29
Поч: Не е необходимо да продаваме, преди да можем да купуваме

Мениджърът на Челси Маурисио Почетино говори пред медиите преди утрешната първа среща от полуфиналите на Карабао Къп срещу Мидълзбро.

"Мисля, че ще разполагаме със същия състав за утрешния полуфинал, няма нищо ново. Мидълзбро е добър отбор с добри идеи, можеха да спечелят мача си с Астън Вила през уикенда. Много е важно да постигнем много добър резултат в първия мач, като знаем, че ще е трудно, особено с атмосферата там и без наличието на ВАР, с който свикнахме. И аз, и играчите бяха разочаровани на полувремето с Престън, днес прегледахме какво трябва да подобрим, но приоритетът ни беше да се възстановим на 100%”, започна той.

Специалистът потвърди, че привлеченият през лятото нападател Кристофър Нкунку отново няма да играе: “Той не е на разположение за утре. Трябва да бъдем предпазливи. Надявам се, че това няма да е дълъг период. Той не тренира, а се възстановява. Това не е голям проблем, не е свързан с предишната контузия, това е различно - малък проблем в бедрото".

За младия бразилец Андрей Сантос, който се върна от наема си в Нотингам Форест, наставникът сподели: “Той сега заминава за Бразилия, за да се присъедини към националния отбор за един месец, където ще се подготвя за предолимпийски турнир. През това време ще решим дали е добре да премине под наем или да остане при нас, след като се върне от Бразилия".

Почетино обяви още, че клубът следи внимателно трансферния пазар, след като той е провел среща със спортните директори в неделя. “И ние като другите отбори търсим на трансферния пазар варианти или възможности. Но съм много щастлив, защото имаме Армандо Броя, имаме различни играчи, които могат да играят като нападатели, а ние се нуждаем от нашите офанзивни играчи от втората линия, които да помагат на отбора да вкарва голове и да печели мачове.

Аз съм много позитивен и щастлив от състава, който имаме. Разбира се, ако се появи нещо, ще го обявим. В момента преценяваме и работим нормално. Имахме добри разговори със собствениците и спортните директори. Финансовият феърплей не е проблем. Не е необходимо да продаваме, преди да можем да купуваме”.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация