Байерн се разбра с футболист на Тотнъм

17:34
Байерн се разбра с футболист на Тотнъм

Байерн Мюнхен има устна договорка с Ерик Дайър за трансфер на бранителя на Тотнъм Хотспър през този месец, твърди "Скай Спортс Германия". Според Флориан Плетенберг идеята е англичанинът да бъде привлечен с постоянен трансфер, но все още не е взето окончателно решение. Германският клуб проучва и други възможности, но Томас Тухел иска нови попълнения възможно най-бързо, така че Дайър може да се окаже скоро в Байерн.

Шампионът на Германия проявяваше интерес към Дайър още в края през лятото, като през цялото време баварците са поддържали контакт с бранителя. Важно за Тухел е обстоятелството, че Дайър може да играе и като дефанзивен полузащитник, а Байерн така и не успя да привлече такъв играч през летния прозорец. Неговата поливалентност ще донесе повече дълбочина в състава. 

Английският национал има едва четири мача за Тотнъм от началото на сезона. Неговият договор с "шпорите" изтича през лятото. 

Байерн бе свързван и с централния защитник на Фулъм Тосин Адрабийо, но според Плетенберг тези слухове не отговарят на истината.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация