Ювентус предлага на Арсенал размяна на играчи

16:59
Ювентус предлага на Арсенал размяна на играчи

Ювентус е склонен да предложи интересна размяна на играчи на Арсенал. Торинци са набелязали младия талант на "артилеристите" Чарли Патино и искат да го вземат в редиците си, като са готови да пратят Мойс Кийн в посока "Емиратс", твърди "Тутоспорт".

Патино в момента е под наем в редиците на Суонзи в Чемпиъншип. Той обаче се представя доста силно и това е било забелязано от скаутите на "старата госпожа", които са го препоръчали на Масимилиано Алегри. 20-годишният младежки национал на Англия е записал 19 мача за "лебедите" от началото на сезона, в които има 3 гола и 4 асистенции.

Ювентус има нужда от подсилване в халфовата линия и Патино е един от набелязаните за целта играчи. Арсенал е поставил цена от 20 милиона евро на този футболист, но торинци предпочитат да не я плащат, а да разменят Мойс Кийн за него.

На този етап не е ясно дали от Арсенал ще са склонни на подобна размяна. На "Емиратс" обаче със сигурност ще я обмислят сериозно, тъй като не е тайна, че клубът търси подсилване на атаката и Кийн би могъл да пасне добре в схемата на Артета.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация