Халф на Наполи се сбогува с феновете на отбора

18:37
Халф на Наполи се сбогува с феновете на отбора

Атакуващият халф Елиф Елмас публикува трогателно обръщение в Инстаграм, с което се сбогува с феновете на Наполи, след като трансферът му в РБ Лайпциг стана факт.

„Скъпи фенове, вие ме приехте, докато все още бях дете, подкрепяхте ме и ми помогнахте да порасна в мъж. Заедно преживяхме прекрасни моменти, прекарахме незабравими вечери и изпитахме неописуеми радости. Да бъда част от неаполитанското семейство беше привилегия. Тук имах възможността да срещна невероятни хора и да създам приятелства, които винаги ще нося със себе си. Вашите привързаност, топлина, радост и обич ще ме придружават навсякъде.

Настъпи моментът да кажа „сбогом“, нашите пътища се разделят, но връзката ни ще бъде вечна. Да бъда част от Наполи и да съотворя история в този град е нещо уникално. Благодаря на президента, на клуба, на треньорите, на моите съотборници и на всички служители, които вършат изключителна работа. Благодаря, Наполи. Благодаря и на вас, невероятни фенове, които за 5 години ме накарахте да се чувствам у дома. Обичам ви всички. Ще останете завинаги в моето сърце… на „адзуро“! ФОРЦА НАПОЛИ ВИНАГИ".

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация