Хари Кейн най-после си намери постоянен дом в Мюнхен

15:10
Хари Кейн най-после си намери постоянен дом в Мюнхен

Английският нападател Кари Кейн и семейството му вече си намериха нов постоянен дом в Мюнхен след четири месеца живот в Германия, където се превърна в голмайстор на Бундеслигата с екипа на шампиона Байерн.

Кейн дойде от Тотнъм в края на август и до момента живееше в хотел, а семейството му остана в Англия. Нощувката в хотела обаче струваше 10 000 евро, а това се плащаше от клуба, което се превърна в сериозно финансово бреме - около 1,2 млн. евро за изминалата есен.

Капитанът на английския национален тим обаче вече има нов дом и напуска хотела, след като самият той призна това в социалните мрежи.

"Огромно благодаря на целия екип на хотела, който ме накара да се чувства като у дома от преместването ми в Мюнхен. Това бе имаше голяма роля в моето бързо адаптиране", заяви Хари Кейн.

"Томас Мюлер се тревожеше, че стаята ми става много малка, така че е време да напусна и да се преместя в мое собствено място заедно със семейството ми", добави Кейн.

Той визираше съотборника си и твърдението му, че хотелската му стая става по-малка, тъй като прибира топките от мачовете, в които вкарва хеттрик за Байерн. Нападателят вече натрупа 21 гола в Бундеслигата за мюнхенския гранд.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация