Айнтрахт всичко възможно от мача с Мьонхенгладбах

01:17
Айнтрахт всичко възможно от мача с Мьонхенгладбах

Айнтрахт Франкфурт се добра до много ценен обрат и победа с 2:1 в домакинството си на Борусия Мьонхенгладбах. Максимилиан Вьобер (27) изведе гостите напред, но "орлите" обърнаха резултата в своя полза с два гола в добавеното време. Реализираха ги Аурелио Бута и Робин Кох. Това бе едва втори успех за Айнтрахт в последните девет мача на отбора.

Домакините доминираха в големи периоди от първото полувреме, но не създаваха чисти положения и допуснаха гол от статично положени. Гостите откриха резултата в 27-ата минута, когато Хорват центрира добре от корнер, а Вьобер се извиси и засече с глава, пращайки топката точно до дясната греда на вратата на Трап, който нямаше какво да направи.

В 55-ата минута Чаиби Фарес имаше страхотна възможност да изравни, но неговият удар към десния ъгъл бе спасен от Николас.

Гостите останаха с човек по-малко в 88-ата минута, когато Вьобер получи втори жълт картон за закъсняло влизане срещу Чаиби. Домакините се възползваха от това и във втората минута на добавеното време изравниха резултата, след като Бута засече с глава центриране на Нкунку отляво. В 97-ата минута Айнтрахт успя да стигне до пълен обрат. Отново Нкунку центрира отляво, Киародия отлони топката на пътя на Кох, който отблизо я прати във вратата за крайното 2:1.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация