От Лутън изнесоха информация за състоянието на Том Локиър

16:46
От Лутън изнесоха информация за състоянието на Том Локиър

Капитанът на Лутън Том Локиър е “контактен” и в “стабилно състояние”, потвърдиха от клуба в официално съобщение. Вчера играчът се строполи на терена по време на второто полувреме на сблъсъка между “шапкарите” и Борнемут и бе изнесен на носилка, а малко след това стана ясно, че е получил сърдечен арест.

“Нашият медицински щаб потвърди, че капитанът ни е претърпял сърдечен арест на терена, но е бил контактен, когато е изнесен на носилка. Том беше откаран в болница, където можем да уверим феновете, че е стабилен и в момента се подлага на допълнителни тестове, а семейството му е до него. Благодарим на медицинските щабове на двата отбора, както и на всички останали за подкрепата и съобщенията за подкрепа пък Локс,” се казва още в съобщението.

Това не е първи такъв случаи с Том Локиър в неговата кариера. По време на плейофа за класиране в Премиър лийг той също колабира на терена поради сърдечни проблеми, след което бе изнесен на носилка и претърпя операция. Тепърва Премиър лийг ще трябва да вземе решение за дата на доиграване на двубоя между Лутън и Борнемут, който вчера бе прекратен след колабирането на Локиър.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация