Появи се още един кандидат-президент на БФС

20:57
Появи се още един кандидат-президент на БФС

Един от най-известните футболни мениджъри в България за последните 25 години - Лъчезар Танев, бе гост в предаването на Сашо Диков по “Евроком”, където разкри дали ще се кандидатира за президент на БФС и как той и Борислав Михайлов са се озовали на снимка с Дан Тан - един от босовете на “черното тото”, на новогодишно тържество в Сингапур през 2010 г.

Танев призна, че ще реши окончателно за БФС в началото на януари 2024 година, но допълни, че към този момент семейството му е против да се кандидатира. А коментарът му за снимката от Сингапур бе следният:

“За пръв път някой ме пита и затова ще отговоря. Преди теб никой не ми е звънял да ме пита. Това е една снимка от новогодишната вечер. Ние сме четири или пет семейства - български. Организирали сме се и сме там. Този човек кога се е снимал - нямам точна представа. После разбрах, като излезе в пресата, какъв е този човек. Не е приятно такъв човек около масата да се снима с някой от масата, но ти не го знаеш. Как да разбереш? Тук сме с Румен Чандъров и Диди, на Септември собственика. Това е преди да стане собственик на Септември, да уточня. Това е много отдавна, не си спомням коя година. Специално с него се разбрахме да ходим в Сингапур. Боби ме попита “какво ще правиш?”, викам: “Ще ходя еди къде си”. “Може ли да дойда? Заповядай”.

Има още едно семейство от Барселона, родители на наш известен футболист. Инициативата е да отидем на Нова година, за какво друго да е. Събрахме се да отидем там. Тоя човек… Съжаявам. До известна степен Градев има право, че популярни хора трябва да внимават с кого контактуват.

И преди, и след това не го знаех кой е. Когато го арестуваха, излезе в пресата тази снимка и тогава разбрах кой е. Нямам притеснения.

“Черното тото” е голям бич, но намаля доста. Това е моето виждане. Доста хора бяха арестувани”, разказа Лъчезар Танев пред Сашо Диков.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация