Греъм Потър също е вариант за заместник на Тен Хаг

19:18
Греъм Потър също е вариант за заместник на Тен Хаг

Бившият мениджър на Челси Греъм Потър се обсъжда много сериозно като наследник на Ерик тен Хаг начело на Манчестър Юнайтед, твърдят английските медии.

Поста на нидерландеца се очаква да става все по-несигурен, особено след като новият собственик на “червените дяволи” сър Джим Ратклиф поеме контрола върху футболните операции, освен ако няма драматично подобрение на терена след мъчителните игри през последните няколко месеца.

Според Sky Sports Ратклиф остава голям почитател на бившия мениджър на Суонзи и Брайтън Потър, въпреки че специалистът беше уволнен от Челси през април след бурни седем месеца начело. След това наставникът имаше няколко оферти, като бе спряган за Ница и за националния отбор на Швеция, но така и не започна нова работа. "Сън" пък твърди, че Ратклиф дори вече се е срещал с Потър, за да обсъждат евентуалното му назначение.

Спекулациите около бъдещето на Ерик тен Хаг се увеличиха още повече след неубедителните два последни мача на Манчестър Юнайтед. “Червените дяволи” бяха пометени вкъщи от Борнемут с 0:3, а преди два дни отпаднаха от евротурнирите след нова загуба на “Олд Трафорд”, този път от Байерн с 0:1. Сега предстои и много тежко гостуване на Ливърпул през уикенда.

Новината за евентуално назначение на Греъм Потър до тук се посреща с насмешки и подигравки от феновете на Ман Юнайтед в социалните мрежи. Друго от спряганите имена за наследник на Тен Хаг е бившият наставник на Реал Мадрид, Севиля и Уулвърхамптън Юлен Лопетеги.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация