Способен ли е Ливърпул да довърши Манчестър Юнайтед и Тен Хаг?

01:18
Способен ли е Ливърпул да довърши Манчестър Юнайтед и Тен Хаг?

Ливърпул срещу Манчестър Юнайтед - едва ли някой би оспорил, че това е най-големият мач в Англия. Предстои поредната класика на “Анфийлд Роуд”, където мърсисайдци посрещат най-големия си исторически съперник в ролята на подчертан фаворит. Това си проличава ясно и от коефициентите в раздел Висша лига на winbet.bg. И далеч не само домакинският фактор облагодетелства тима на Юрген Клоп.

При спортни залози актуалната форма винаги е фактор, а тя е в полза на Ливърпул. Мърсисайдци спечелиха 4 поредни победи след ноемврийската пауза и вече работят на пълни обороти. В същото време “червените дяволи” взеха само една победа в последните си 5 мача, като записаха две много неприятни загуби преди визитата на “Анфийлд”. Отборът на Ерик тен Хаг разочарова публиката на “Олд Трафорд”, като се изложи срещу Борнемут (0:3), а след това развя бялото знаме и срещу Байерн Мюнхен.

Отпадането от Шампионска лига е катастрофа за “червените дяволи”

Поражението от баварския колос не бе толкова тежко - “само” 0:1, но последствията от него са много сериозни за Манчестър Юнайтед. Отборът на Тен Хаг не просто не успя да прескочи групата в Шампионската лига, където освен германския гранд бяха още отбори като Копенхаген и Галатасарай, но и изобщо приключи европейското си участие. При това положение “червените дяволи” ще пристигнат доста обременени психически на “Анфийлд”, където преживяха и същински кошмари при предишните си две визити.

Всички си спомнят как Ливърпул разгроми със 7:0 големия съперник преди няколко месеца, а предишния сезон също постигна убедителен успех с 4:0. Това несъмнено дава импулс и самочувствие на домакините, но по-важната мотивация се състои в това да запазят първото място. Играчите на Юрген Клоп се възползваха от колебанията на Манчестър Сити и след три последователни победи изместиха от върха Арсенал. 

За какво може да се използва Персонален Power Boost в WINBET?

При това съотношение на силите, играчите могат да се възползват от коефициента за победа на Ливърпул в менюто на WINBET. Но потребителите имат възможност да изпробват и функцията Персонален Power Boost или пък да се насочат към пазари, различни от крайния изход на мача. Букмейкърът винаги дава супер завишени коефициенти за определени маркети, когато говорим за големи футболни дербита.

Възможно ли е Ранно изплащане за брой голове?

Тази функционалност е една от най-атрактивните спортни функционалности на winbet.bg. Тя е активна при залог за Над 2,5 гола в мача, като ранното изплащане се активира, ако са реализирани две попадения до изтичане на 33-ата минута от мача. При актуалната убийствена форма на Ливърпул има логика да се потърси висока резултатност и убедителен успех на домакините. Но статистиката от предишните 5 мача на мърсисайдци сочи, че само в един от тях са отбелязани две попадения в този период. За същия период няма нито един мач на “червените дяволи”, в който да е реализиран повече от един гол преди 33-ата минута.

Ливърпул все пак има два дни по-малко за почивка преди дербито, но пък европейският мач срещу Юнион Сен Жилоа е от протоколен характер - английският гранд вече си осигури първото място в групата в Лига Европа, а германският мениджър може да си позволи значителни ротации. Не трябва да забравяме също, че при футболни залози на голямо дерби моментната форма понякога не играе толкова важна роля. Така че не е толкова сигурно, че Ливърпул ще довърши намиращия се в нокдаун Манчестър Юнайтед на Ерик тен Хаг.

Участието в хазартни игри не е само забавление и крие риск от развиване на хазартна зависимост! Повече информация относно отговорния хазарт и превенцията от рискове е налична на nra.bg и на winbet.bg.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация