След фиаското и в Шампионската лига вече има фаворит за поста на Тен Хаг

17:39
След фиаското и в Шампионската лига вече има фаворит за поста на Тен Хаг

Сезонът на Манчестър Юнайтед продължава да се развива все по-зле, а “червените дяволи” достигнаха “нов връх” в провалите, след като завършиха на последното място в своята група в Шампионската лига и отпаднаха от евротурнирите. Мениджърът на тима Ерик тен Хаг изглежда поставен пред все по-голямо напрежение и критики, а предстоящата тежка програма, която ще започне още този уикенд с дербито срещу Ливърпул седмиците му начело на тима от “Олд Трафорд” може и да са преброени.

Именно поради тази причина нарастват и спекулациите около евентуални заместници на нидерландеца. Испанското издание “Релево” изтъква, че едно от основните имена като възможен наследник е Юлен Лопетеги. Испанският наставник познава Премиър лийг, тъй като за последно той води Уулвърхамптън, но напусна поради проблеми на тима и неразбирателство с ръководството на “вълците”. Впоследствие треньорът бе свързван с поемането на Наполи и тим от Саудитска Арабия, но той отхвърли тези оферти, тъй като иска да продължи начело на някои от големите тимове в Европа.

Той има опит на високо ниво, тъй като за известно време бе начело на Реал Мадрид и Испания, но вероятно най-успешният му период бе начело на Севиля. Лопетеги е работил и с част от настоящите играчи на Манчестър Юнайтед в лицето на Каземиро, Рафаел Варан и Серхио Регилон, които бяха в тима на “лос бланкос” заедно с него. В момента испанецът е без работа, но обаждане от шефовете на “червените дяволи” вероятно ще привлече вниманието на специалиста.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация