Тен Хаг: Хората или обичат Юнайтед, или са срещу Юнайтед

12:36
Тен Хаг: Хората или обичат Юнайтед, или са срещу Юнайтед

Мениджърът на Манчестър Юнайтед Ерик Тен Хаг призна, че е бил предупреждаван от свои приятели и близки, че няма как да успее на "Олд Трафорд", но той е бил привлечен от предизвикателството да започне тази работа. В първия си сезон в клуба той прекъсна шестгодишната суша по отношение на трофеите, след като спечели Купата на Лигата. През този сезон обаче нидерландецът е поставен под напрежение заради неубедителните игри и заради факта, че кръг преди края Юнайтед е на последно място в групата си в Шампионската лига.

"Всички ми казваха: "Не можеш да успееш в тази работа". Твърдяха, че е невъзможно. Аз обаче исках предизвикателството. Знаех, че няма да е лесно, но това е велик клуб със страхотна фенбаза. Хората или обичат Манчестър Юнайтед, или са срещу Манчестър Юнайтед. Обичам такива клубове. С Аякс бе същото", заяви Тен Хег.

Всеки момент в клуба трябва да влезе сър Джим Ратклиф, който ще придобие 25% от собствеността. Тен Хаг побърза да охлади очакванията на феновете, че това моментално ще осигури на нидерландеца сериозни средства за селекция през януари.

"Не мисля, че през януари ще похарчим много пари. Трябва да търсим подобрение и ако клубът намери финансово реалистични възможности, които да отговарят на финансовия феърплей, трябва да ги използва. Но като цяло, обичайно е трудно да привлечеш най-добрите играчи през януари."

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация