Агентът на Влахович преговаря с Юве за новата заплата на нападателя

18:41
Агентът на Влахович преговаря с Юве за новата заплата на нападателя

Агентът на Душан Влахович - Дарко Ристич, посети Торино, за да преговаря с Ювентус за заплатата на нападателя в новия му дългосрочен договор.

23-годишният сръбски нападател започна добре сезона, като вкара четири гола в първите четири мача, но след това няма попадение в шест срещи и доверието към него отново започна да намалява. Очакваше се Влахович да бъде водещ голмайстор в ерата на Ювентус след Кристиано Роналдо, оправдавайки инвестицията от 80 милиона евро, но неговите 28 гола в 76 мача за клуба се оказаха разочароващи.

"Гадзета дело Спорт" съобщава, че e предвидено заплатата на сърбина да се повиши до 12 милиона евро на сезон от юли нататък, валидни за последните две години от договора му с Ювентус, който е до 2026-а. Клубът обаче не може да си позволи толкова висока сума, така че се стреми да му предложи нов дългосрочен контракт. Идеята е да се намали възнаграждението му до около 8-9 милиона евро на сезон и сделката да се удължи до 2027-а или 2028-а.

Влахович е щастлив в Ювентус и има желание да остане, но всичко зависи от това дали е съгласен на по-ниска заплата. В противен случай по-убедителна оферта през лятото може да го отмъкне от Торино.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация