Ювентус излиза като фаворит срещу разклатения сериозно Наполи в Серия А

12:35
Ювентус излиза като фаворит срещу разклатения сериозно Наполи в Серия А

Може ли шампионът в Серия А Наполи да надигне глава при визитата си на Ювентус на “Алианц Стейдиъм” в петък? Неаполитанците загубиха три от последните си четири мача във всички турнири, което ги прави аутсайдер за сблъсъка в Торино. От своя страна, Ювентус се намира на само две точки зад лидера Интер, като “бианконерите” са нетърпеливи да оглавят класирането.

Всеки фен на футбола може да направи своите спортни залози в WINBET, където на разположение са супер завишени коефициенти, разнообразие от пазари и неповторимите спортни функционалности на winbet.bg.

Но какво може да се очаква от дербито между Ювентус и Наполи?

Ювентус се представя далеч по-силно в първенството, сравнено с последните няколко сезона. Отборът на Масимилиано Алегри има само една загуба в 14 изиграни срещи, а както бе посочено, “Старата госпожа” е на само две точки зад временния лидер Интер. По всичко изглежда, че през този сезон Ювентус най-сетне отново ще бъде кандидат за Скудетото.

Четири победи и едно равенство - това е активът на Юве в последните пет срещи в шампионата. В определен смисъл, че отборът печели и от това, че бе наказан да не участва в европейските турнири през този сезон. Така момчетата на Алегри са максимално свежи за всеки един мач в Серия А.

В предишния кръг Юве спечели драматично с 2:1 гостуването си на Монца. Адриен Рабио вкара първия гол за гостите, а Федерико Гати се превърна в герой с късно победно попадение.

Шампионът Наполи все още не може да влезе в релси, дори след пристигането на новия треньор Валтер Мацари. В предишния кръг неаполитанците приеха Интер на своя “Стадио Диего Армандо Марадона”, но позволиха на съперника си да запише класически успех с 3:0. Поражението смъкна шампиона до 5-о място в таблицата, като Наполи се намира на вече 11 точки зад лидера Интер.

Валтер Мацари е длъжен да реагира след тежката загуба от “нерадзурите”. Това означава, че могат да бъдат направени промени в стартовия състав на Наполи. Не е изключено Джакомо Распадори да се завърне сред титулярите, а Пиотр Зелински и Йеспер Линдстрьом също са опции за стартовите единадесет.

Може да се каже, че Наполи излиза като аутсайдер срещу Ювентус на “Алианц Стейдиъм”, но въпреки това шампионът не бива да се отписва с лека ръка - за отбора на Мацари това е шанс да докаже класата си.

За първи път на българския пазар - Ранно изплащане за брой голове

WINBET е операторът, който представи за първи път у нас спортната промоция “Ранно изплащане за брой голове”. Тя се активира при залог тип “Над 2.5 гола” за избрани първенства и турнири. Когато промоцията е активна, всеки залог “Над 2.5 гола” от страна на потребителя се затваря автоматично, ако до 33-ата минута на мача са отбелязани два гола, независимо в коя врата и независимо от крайния резултат в мача.

За още по-висок коефициент - Персонален Power Boost

Персонален Power Boost на WINBET е път към по-високите коефициенти. Когато този инструмент е маркиран от страна на играча, ставките за избрани събития могат да се увеличат между 5 и 10 процента. А както е известно, всеки почитател на спортните залози търси и по-добри коефициенти.

Участието в хазартни игри не е само забавление и крие риск от развиване на хазартна зависимост! Повече информация относно отговорния хазарт и превенцията от рискове е налична на nra.bg и на winbet.bg.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация