В Хетафе ще са щастливи, ако задържат Грийнууд

18:20
В Хетафе ще са щастливи, ако задържат Грийнууд

Ръководството на испанския Хетафе е изключително доволно от представянето на Майсън Грийнууд и ще направи всичко възможно да го задържи в тима, съобщават “Атлетик” и вестник “АС”. 

Английският нападател пристигна на “Колисеум Алфонсо Перес” в края на летния трансферен прозорец под наем от Манчестър Юнайтед, но от дебюта си няколко дни по-късно е сред най-добрите играчи на тима. В последния кръг през уикенда Грийнууд вкара красив гол за победата с 2:1 над Алмерия. До момента Хетафе е на осмото място в подреждането на Ла Лига с 19 точки, а англичанинът има два гола и три асистенции. Шефовете на испанския тим са планирали разговори през април с шефовете на “червените дяволи”, като целта ще е да бъде договорен постоянен трансфер на играча. 

Самият играч е много доволен от посрещането си в Хетафе и е щастлив от развитието на ситуацията в Испания. Изданията допълват, че в момента той се чувства много добре от живота, храната и къщата си в Мадрид, където са се установили с неговата половинка и дъщеря им. Интересна обаче ще бъде позицията и на очакваното ново спортно-техническо ръководство на Манчестър Юнайтед, което се очаква да поеме управлението на “Олд Трафорд” в следващите седмици, тъй като новите шефове може да имат различно виждане за бъдещето на играча.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация