Грийнууд настоява за постоянен трансфер в Хетафе

07:37
Грийнууд настоява за постоянен трансфер в Хетафе

Нападателят на Манчестър Юнайтед Мейсън Грийнууд има желание да се присъедини към Хетафе за постоянно през трансферния прозорец следващото лято. 22-годишният футболист в момента е под наем в испанския клуб, след като стана ясно, че няма да продължи кариерата си на "Олд Трафорд". От началото на сезона той има 5 участия в Ла Лига този сезон, като отбеляза веднъж и даде една асистенция, като голът му дойде срещу Селта в последния мач.


По принцип англичанинът трябва да се завърне в Ман Юнайтед следващото лято, тъй като му остават още две години до изтичане на договора му с 20-кратния шампион на Англия. Журналистът Джейми Джаксън наскоро заяви, че потенциално може да има път обратно в за него първия отбор на "червените дяволи" за следващия сезон. Въпреки това, според "The Sun", Грийнууд се готви да напусне "Олд Трафорд" за постоянно през следващото лято и има желание да подпише дългосрочен договор с Хетафе.


Спред информациите нападателят е бил възхитен от подкрепата, която е получил от своите съотборници и феновете на клуба по време на краткото си пребиваване в испанската столица. Точно това го е убедило, че там е правилното място да продължи кариерата си и иска да остане в клуба колкото се може по-дълго.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация