Десподов: Това е жалко, не само за футбола, а и за България

22:32
Десподов: Това е жалко, не само за футбола, а и за България

Един от най-добрите играчи на терена в мача на България срещу Унгария от квалификацииите за Евро 2024 - Кирил Десподов, който вкара гол и направи асистенция, коментира драматичната развръзка от мача, както и събитията извън стадиона, върху които всъщност падна акцентът на вниманието.

“Тъжно ни е на нас със сигурност. Разбрах това, което стана извън стадиона, не трябва да се получават такива неща. За мен това е жалко, не само за футбола, а и за България. Щом има такива ексцесии, значи нещата излизат извън контрол. Никой не печели от това, но предполагам, че са били хиляди хора, а аз не мога да кажа какво да правят на хиляди хора. За съжаление, такива неща се случват, определено на всички ни е тъжно и искаме феновете на трибуните да ни подкрепят”, каза Десподов.

Националът коментира и, че футболистите не са били информирани за случващите се ексцесии извън стадион “Васил Левски”.

“Мисля, че е правилно решението да не ни информира никой какво се случва, защото беше важно да изиграем този мач заради честта си. Борихме се, показахме характер, играхме за националния отбор на България. Със сигурност победата щеше да помогне за самочувствието на ортбора. Играхме като отбор и така мисля, че трябва да е във всеки един мач”, каза още Десподов.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация