Стана ясно защо Игор Тудор не пое Наполи

19:40
Стана ясно защо Игор Тудор не пое Наполи

Личният агент на Игор Тудор Антони Шерич, коментира скорошните преговори между хърватския треньор и Наполи, обяснявайки защо не се е стигнало до споразумение между двете страни.

45-годишният Тудор бе сред най-коментираните варианти за наследник на Руди Гарсия начело на неаполитанския клуб. Президентът Аурелио Де Лаурентис се срещна със специалиста в Рим, но в крайна сметка клубът избра 62-годишния италианец Валтер Мадзари, когото привлече със седеммесечен договор.

"Клубът има много ясна позиция. Те искат треньор за определен стил на игра, а Игор иска проект, в който да изпълни цял цикъл и проект, с който да бъде ангажиран дългосрочно. Той никога не би приел договор за седем месеца. От Наполи ни обясниха изискванията си, а ние представихме нашите. След като изяснихме ситуацията, те трябваше да ни кажат дали избират Тудор за поне 18 месеца.

Така и не получихме "да" за ангажимент само за този сезон. Игор има принципи, а парите са на второ място. Ако отбор от този ранг му се обади, това е чудесно, но зависи от това какво търсят и по какъв начин. Игор е феноменален, той със сигурност е сред най-добрите треньори в Италия, но просто имат различни идеи с Наполи. Прекалено различни, за да са съвместими", коментира Шерич пред Gazzetta dello Sport.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация