Босът на ПСЖ: Мбапе е най-добрият играч в света

18:49
Босът на ПСЖ: Мбапе е най-добрият играч в света

Президентът на Пари Сен Жермен Насер Ал-Хелаифи няма да има възможност да присъства на двубоя между неговия тим и Милан на “Сан Сиро”. Той е претърпял операция на коляното и е бил посъветван от лекарите да на пътува за Италия.

“Няма да бъде лесно да съм далеч от играчите, Луис Енрике и директора Кампос, с когото съм в постоянен контакт. “Сан Сиро” има невероятна история и атмосфера. Това е крепост, където се играеш срещу 12 съперника. Обичам Милано, често ходя там за бизнес и за удоволствие. Ще гледам мача по телевизията. Ще бъде титанична битка между два велики клуба”, сподели Ел-Хелаифи в интервю за “Гадзета дело Спорт”.

Той говори и за Джанлуиджи Донарума, който ще се завърне на “Сан Сиро”: “Джиджо е сред най-добрите вратари в света. Той все още е млад и е голям професионалист, изключителен човек. Когато подписа с нас, точно беше станал европейски шампион и беше избран за най-добър играч на турнира”.

Ал-Хелаифи коментира и винаги актуалната тема с Килиан Мбапе. Той заяви, че не е виждал изявлението на Реал Мадрид, в което клубът официално испанците казват, че не водят преговори със звездата. “Килиан продължава да постига големи цели. Вероятно хората го смятат за даденост, но никой не е играл на два финала на световно първенство и да има хеттрик. Килиан е най-добрият играч в света и е фантастично да го гледаме да води ПСЖ и Франция. Той има позитивен ефект върху младите играчи и помага за изграждането на бъдещето на ПСЖ”, коментира президентът.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация