Ето кои са фаворитите за мениджърския пост в Манчестър Юнайтед

21:47
Ето кои са фаворитите за мениджърския пост в Манчестър Юнайтед

Ръководството на Манчестър Юнайтед обмисля сериозно да уволни мениджъра Ерик тен Хаг заради неубедителното представяне от началото на сезона. "Червените дяволи" заемат 8-о място в Премиър лийг, спечелиха само един от първите си три мача в Шампионската лига, а снощи отпаднаха от Купата на лигата след тежка загуба с 0:3 от Нюкасъл на "Олд Трафорд".

Въпреки че има договор до 2025 година и трябва да получи неустойка в размер на 15 млн. паунда, ако бъде пресрочно освободен, Тен Хаг не може да е спокоен за поста си. Според "Таймс" бъдещето на нидерландския специалист е неясно, а една от причините е евентуалната смяна на собствеността на клуба. 

Изданието посочва още, че ако се стигне до раздяла с Тен Хаг, той може да бъде заменен от Зинедин Зидан или Рубен Аморим.

Зидан е свободен, откакто напусна Реал Мадрид, а наскоро се заговори, че може за трети път да застане начело на кралския клуб. Рубен Аморим пък се справя много добре начело на Спортинг Лисабон. "Лъвовете" от "Жозе Алваладе" са начело в португалското първенство. 

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация