Рой Кийн: Съчувствам на играчите на Юнайтед

18:38
Рой Кийн: Съчувствам на играчите на Юнайтед

Легендата на Манчестър Юнайтед Рой Кийн бе критичен към бившия си тим и мениджъра Ерик тен Хаг след вчерашната загуба от градския съперник Манчестър Сити. Той заяви, че двата тима са на различно ниво във всяко отношение и “червените дяволи” имат да извървят дълъг път докато успеят да се върнат на необходимото ниво.

“Ерик тен Хаг все още не знае коя е най-добрата му единайсеторка. Главата му се върти от всички проблеми, които има в Манчестър Юнайтед. Откъде да започнеш и къде да свършиш? Отбраната, физиката, навсякъде има проблеми. Той ще има нова безсънна нощ. Сити не бяха в най-добрата си форма, но сега просто си играеха с Юнайтед. Двата отбора са на различни нива. Съчувствам на играчите на Юнайтед. Те не са на ниво в нито един аспект - технически, тактически, физически, във всяко едно отношение те са много далеч и имат дълъг път да извървят, за да се върнат там,” обясни Кийн.

След това бившият капитан на 20-кратните шампиони на Англия се изказа доста критично към настоящия носител на лентата Бруно Фернандеш, като заяви, че той веднага би му я отнел, защото португалецът няма необходимите качества, за да я носи на ръката си.

“Той е пълна противоположност на това, което искате от един капитан. Първото нещо, което бих направил, е да му отнема капитанската лента. Знам, че това е голямо решение, но той просто не е подходящ материал за капитан. Фернаднеш е талантлив играч, но това, което видях днес, е той да хленчи, мрънка, вдига ръце във въздуха. Наистина не е приемливо. Когато говорите за промени в тима - на ниво борд, шефове, аз бих започнал с това, защото е нещо, което един мениджър може да направи,” заяви Кийн.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация