Ръководните органи в Юнайтед казаха дали свалят доверието от Тен Хаг

18:26
Ръководните органи в Юнайтед казаха дали свалят доверието от Тен Хаг

Мениджърът на Манчестър Юнайтед Ерик тен Хаг продължава да има пълната подкрепа на ръководството на тима, твърди местната преса. “Червените дяволи” започнаха сезона много трудно и представянето им продължава да е много под очакванията. Те се намират едва на осмото място в класирането със само 15 точки след десет изиграни кръга. Вчера те бяха победени безапелационно от градския съперник Манчестър Сити, като гражданите си тръгнаха с чиста победа с три попадения от “Олд Трафорд”.

Нидерландският специалист пък е подложен на все по-сериозен натиск и критики от фенове и специалисти за представянето на тима, липсата на ясно изразен стил, тоталният регрес на тима, макар за това да има и някои обективни причини като изключително сериозния списък с играчи с дългосрочни контузии, целият шум около евентуална смяна на собствеността или поне навлизане на нови играчи в ръководството на клуба, смяна на част от висшия ешелон мениджъри и други.

Въпреки това настоящият изпълнителен директор Ричард Арнолд продължава да вярва на Ерик тен Хаг и да смята, че именно нидерландският специалист е правилният човек, който да изведе клуба от “Олд Трафорд” от трудната ситуация. Все пак “червените дяволи” се нуждаят от бърза промяна не само в резултатите, но и в поведението на тима, ако не искат да запишат поредната нулева година. Те ще имат възможност поне за частичен реванш пред привържениците си още в сряда, когато ще домакинстват на Нюкасъл в мач от четвъртия кръг на Купата на лигата. Именно срещу “свраките” те спечелиха миналогодишния си трофей под ръководството на Тен Хаг.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация