Еди Хау за Тонали: Най-трудното за него предстои

17:26
Еди Хау за Тонали: Най-трудното за него предстои

Мениджърът на Нюкасъл Юнайтед Еди Хау призна, че най-трудната част тепърва предстои за футболиста на тима Сандро Тонали, след победата на “свраките” с 4:0 в Премиър лийг над Кристъл Палас.

23-годишният италиански национал, който най-вероятно ще получи продължителна забрана заради скандала с нелегални  в Италия, беше горещо аплодиран преди, по време и след съботния мач на стадион “Сейнт Джеймсис“.

Eди Хау е убеден, че подкрепата, която Тонали е получил до момента, ще му помогне каквото и да се случи.

“Нека да изчакаме и да видим, но да, мисля, че най-трудната част предстои, независимо какво ще се случи. Веднага получаваш много внимание и хората говорят за ситуацията. Той има любовта на феновете, но това е трудно да се запази за дълъг период от време. Кой знае какво предстои?

Просто мисля, че е страхотно за него да знае, че има подкрепата не само на ръководството на футболния клуб и мениджъра, но и подкрепата на привържениците, а те са най-важните хора“, заяви Еди Хау, цитиран от БТА.

Тонали влезе на терена в 69-ата минута на мястото на Бруно Гимараеш, като “свраките“ вече бяха отбелязали четири гола преди това, което вероятно може да бъде последният му мач за дълго време напред.

Още не е ясно дали той ще може да участва в сблъсъка от Шампионската лига с Борусия (Дортмунд) в сряда вечерта.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация