Усик ще присъства на мача между Фюри и Нгану

18:04
Усик ще присъства на мача между Фюри и Нгану

Шампионът на WBA, IBF и WBO в тежка категория Олександър Усик заяви, че възнамерява лично да присъства на боксовото шоу на 28-и октомври в Рияд. Бойната гала в Саудитска Арабия ще бъде оглавена от битка на бъдещия му опонент, шампиона на WBC Тайсън Фюри, срещу бившия шампион на UFC при най-тежките Франсис Нгану.

„Да, планирам да присъствам на двубоя, за да го видя със собствените си очи. Е, видеоклиповете, които рекламират, са страхотни. Това е шоу за хората. Ние сме професионални спортисти и разбираме, че това е просто шоу за хората“, каза олимпийският шампион по бокс за канала си в YouTube.

Организаторите от арабската страна обявиха подписването на договор за битка за безспорен шампион в тежка категория между Краля на циганите и Усик, но датата на битката все още не е известна. Единствената споделена с медиите информация е, че дългоочакваният сблъсък ще се проведе през декември.

"Нгану няма нито една битка като боксьор. Да, той е шампион на UFC, но UFC не е бокс. Имам 100% чувство, че Тайсън Фюри ще спечели тази битка без да се напряга много", коментира непобеденият боксьор, а след това добави, че ако Нгану нокаутира Фюри, той ще запише видео, в което признава, че е сгрешил.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация