Фюри: Искам да бъда на върха на класацията на “Форбс” за най-скъпоплатен спортист за годината

15:24
Фюри: Искам да бъда на върха на класацията на “Форбс” за най-скъпоплатен спортист за годината

Шампионът в тежка категория на Световния боксов съюз (WBC) Тайсън Фюри разкри какви са целите му извън спортната му кариера. Британецът, който няма загуба в професионалната си кариера и е бил носител на всеки един от четирите значителни пояса при професионалистите (IBF, WBO, WBA WBC), сподели, че амбициите му са свързани с киното и с това да се изкачи до върха на престижната класация за милионери на списание “Форбс”.

“Имам нови цели. Искам да бъда на върха на класацията на “Форбс” за най-скъпоплатен спортист за годината. Искам да участвам и в холивудски филм. Превъртях играта в ринга. Всичко е постигнато”, заяви Краля на циганите пред Queensbery Promotions.

Към момента на върха в тази класация за 2023-а са футболистите Кристиано Роналдо, Лионел Меси, Килиан Мбапе. Те са последвани от баскетболиста ЛеБрон Джеймс и световния шампион по бокс в средна категория Саул Канело Алварес.

Въпреки думите му, Фюри все още има недовършена работа между въжетата. На 28-и октомври той има насрочен двубой срещу бившия шампион на UFC в тежка категория Франсис Нгану. Битката е насрочена за десет рунда, а титлата на WBC няма да бъде заложена.

Сред основните претенденти в ранглистите на професионалния бокс изпъкват имената на Александър Усик и Антъни Джошуа, като топ имена, срещу които Фюри не се е изправял. Усик е непобеден в професионалния бокс и се счита за основна заплаха за перфектната статистика на нокаутьора от Великобритания. Преговорите между тях “удариха греда” на няколко пъти и към момента не се очаква скоро двамата да кръстосат ръкавици на ринга.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация