Още едно солидно представяне за Везенков в предсезонните мачове

07:38
Още едно солидно представяне за Везенков в предсезонните мачове

Александър Везенков направи стабилно включване от пейката в двубоя на своя Сакраменто Кингс срещу Голдън Стейт Уориърс. Това бе поредна проверка за "кралете" преди началото на сезона в НБА, като те записаха трето поражение на сметката си със 115:121, след като преди това паднаха и от Торонто Раптърс и Лос Анджелис Лейкърс. Българинът прекара на терена 17 минути, като завърши с 2 точки и 6 борби.

Първата поява на Саша на игрището бе в края на първата част, когато замени Домантас Сабонис. В началото българинът имаше няколко колебливи изяви, но постепенно влезе в мача. При една атака на неговия тим той направи крачки, но веднага след това негов съотборник открадна топката, Дейвиън Мичъл пропусна да отбележи под коша, но Везенков с добавка бе точен.

Българинът обаче не бе особено убедителен в атака, като това бяха единствените му точки в срещата. Стрелбата му за 2 точки бе 1 от 4, а за 3 точки бе 0 от 3 опита.

Иначе Сакраменто водеше в по-голяма част от мача, но в края изпусна инициативата и се стигна до продължения, за да бъде определен победител. Там Голдън Стейт наложи волята си и стигна до успеха.

Най-резултатен за гостите, които бяха без голямата си звезда Стеф Къри, бе Джонатан Куминга с 28 точки, следван от Андрю Уигинс с 20 и Лестер Киньонес с 18.

За Сакраменто пък с най-много точки завърши Домантас Сабонис с 19, Де'Аарън Фокс бе със 17, а Трей Лайлс се включи силно от пейката с 11 точки.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация