Как се справи Сашо Везенков срещу ЛА Лейкърс?

23:22
Как се справи Сашо Везенков срещу ЛА Лейкърс?

Александър Везенков отново е основна тема в подкаста на фен анализаторите на Сакраменто Кингс Дюс Мейсън и Морган Рейгън в YouTube. Водещите на предаването насочиха вниманието си към представянето на българския национал в двубоя от предсезонната подготовка срещу Лос Анджелис Лейкърс, в който Везенков започна в титулярната петица на мястото на контузения Кийгън Мъри и постигна 7 точки, 3 борби и 1 асистенция за 22 минути на терена.

В подкаста си Дюс и Мо отново извадиха голяма част от изявите на най-полезния играч в Евролигата в офанзивен и дефанзивен план. През първото полувреме бившият играч на Олимпиакос впечатли с придвижването си по терена без топка, като в един момент направи и една от класическите си пресечки към коша, за да излъже защитата на съперника и да се озове сам в боята, където обаче изпусна топката при поднасянето. В друг момент Везенков вкара през Ди’Анджело Ръсел на поста.

Този път крилото на Сакраменто изглеждаше доста по-добре и в защита в сравнение с неофициалния си дебют срещу Торонто преди няколко дни. Отделни видеа с изявите на Везенков в защитната фаза може да видите сами в подкаста.

Предсезонната подготовка на “кралете” продължава с домакински двубой срещу Стеф Къри и Голдън Стейт Уориърс в понеделник сутрин от 4:30 часа българско време.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация