Десподов: Това е реалността!

22:16
Десподов: Това е реалността!

Капитанът на българския национален отбор Кирил Десподов беше крайно разочарован от загубата на родния тим от Литва. “Трикольорите” загубиха с 0:2 насред София в двубой от квалификациите за Евро 2024.

“Объркаха се нещата от наши грешки. Не може да говорим за съдба и малшанс, само за наши грешки. Изпускаме 2-3 ситуации, не вкарваме, червен картон, вкарват ни и мачът приключи.

Както и треньорите, така и ние сме си виновни. Футболистите трябва да си поемем отговорността. Поведението на терена беше срам и позор. Трябва да сме реалисти и да си говорим честно. Дори и да се извиня на публиката, това ще е най-малкото. Това е реалността. Момчетата дори няма какво да кажат. Всеки е навел главата. Много лошо се разви мачът. Както треньорите, така и ние сме си виновни. Не знам как ще се възстановим психически за следващия мач.

Не мога да отговоря как се излиза от тази дупка. Не искам да говоря с клишета. Не знам, много съм афектиран и не знам как да отговоря така, че да не кажа някоя глупост”, заяви Десподов.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация