Думата на Винисиус се чува, когато става въпрос за трансфертие на Реал Мадрид

23:33
Думата на Винисиус се чува, когато става въпрос за трансфертие на Реал Мадрид

Нападателят на Реал Мадрид Винисиус Жуниор разкри как помага за селекцията на клуба. Бразилецът даде обширно интервю за “Франс Футбол”, в което разказа, че е убеждавал Джуд Белингам да премине на “Сантиаго Бернабеу”. Той сподели и желанието си да играе с Килиан Мбапе.

“На Джуд му пращах съобщения в продължения на месеци. Казах му: Това е най-добрият отбор в света. Знаех, че други отбори го искаха. Станахме приятели с Жуни (Калафат, главният скаут на Реал) и той знае, че ако мога да помогна малко, ще го направя. Направих същото и с Камавинга. Пращах му съобщения, той дойде и спечели Шампионската лига. Да се надяваме, че същото ще се случи и с Джуд”, сподели Винисиус.

Попитан дали прави същото и с Мбапе, Винисиус отговори: “Не, това е различно. Килиан е различа ситуация. При Джуд знаех, че може да смени клуба това лято и стана перфектно, че се случиха по този начин нещата. Но всеки иска да играе с Килиан. Надявам се, че ще се случи един ден. Той е един от най-добрите в света, вероятно най-добрият в момент. Той е на различно ниво от останалите”.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация