Конте отказа на Наполи, вижте причината

18:18
Конте отказа на Наполи, вижте причината

Антонио Конте от отказал предложението на Аурелио Де Лаурентис да работи в Наполи не по финансови причини, а заради твърдото си нежелание да поеме който и да е отбор по средата на сезона. Според „Гадзета дело Спорт“ италианският специалист държи да проведе предсезонна подготовка със следващия състав, с който ще работи. Това практически означава, че той едва ли поеме ново предизвикателство до следващото лято.

Президентът на Наполи искаше Конте да замени Руди Гарсия. Вчера обаче стана ясно, че бившият наставник на Ювентус, Челси, Интер и Тотнъм е отказал. Той е без работа от края на март, когато се раздели с „шпорите“ по взаимно съгласие след поредица от остри изказвания по адрес на играчите и ръководството на лондончани.

„Гадзета дело Спорт“ добавя, че след отказа Де Лаурентис е решил, че ще даде още един шанс на Руди Гарсия, който ще продължи да води отбора. Президентът е съобщил вече решението си на лидерите на Наполи. „Партенопеите“ трябва да покажат друго лице срещу Верона, Унион (Берлин) и Милан. Ако Гарсия не успее да вдигне отбора, то през ноемврийската пауза Де Лаурентис може да реши да направи промяна, заменяйки Гарсия с Игор Тудор.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация