Антонио Конте няма желание да води Наполи

20:33
Антонио Конте няма желание да води Наполи

Италианският шампион Наполи удари на камък в опита си да назначи Антонио Конте на мястото на Руди Гарсия като наставник на отбора, съобщава Фабрицио Романо.

Според известния журналист днес е имало директна среща между клубния президент Аурелио Де Лаурентис и Конте, която е продължила дълго време. В крайна сметка обаче разговорите не завършили с положителен за Наполи край. Специалистът заявил, че предпочита да продължи да чака за подходящо предложение от друг клуб, така че двете страни не постигнали споразумение. Както е известно, бившият наставник на Ювентус, Челси и Интер се е отдал на почивка, след като напусна Тотнъм в края на март.

По-рано днес самият Конте публикува стори в Инстаграм, в което се разграничи от слуховете, че може да поеме “партенопеите”. “Чувам настойчиви слухове, които ме свързват с важни клубове, но потвърждавам, че в момента всичко, което искам, е да си почивам и да се наслаждавам на моето семейство”, написа той.

Междувременно, според някои медии в Испания и Италия най-новата опция за следващ наставник на неаполитанци е Юлен Лопетеги, който в началото на август напусна Уулвърхамптън. Бившият селекционер на Испания е бил предложен на клуба чрез свои представители.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация