Гуардиола: Поздравявам съперника

23:16
Гуардиола: Поздравявам съперника

Мениджърът на Манчестър Сити Хосеп Гуардиола отказа да крикитува футболистите си след поражението с 0:1 от Арсенал. Това е втора поредна загуба за “гражданите” в Премиър лийг, след като в предишния кръг отборът отстъпи и на Уулвърхамптън. 

“Започнахме силно и създадохме две или три положения. Арсенал ни превъзхождаше в началото на второто полувреме. Като цяло се получи равностоен мач и загубихме с гол, паднал след рикошет. Поздравявам съперника”, заяви Гуардиола. 

“Старахме се. И двата отбора не направиха много в атака, но пресираха успешно. Предстои пауза в първенството и се надявам, че след завръщането от националните си отбори всички футболисти ще са здрави. След това ще продължим да работим, както винаги сме го правили”, подчерта Пеп. 

“Не можем да отречем, че отсъствието на Родри ни се отразява. Пуснахме футболисти, които умеят да контролират топката, но Арсенал действаше агресивно във всички зони. Защитавахме се добре, но загубихме. Ще се върнем по-силни. Познавам тези играчи от дълго време и за мен е чест и привилегия да работим заедно”, добави наставникът на Ман Сити.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация