Лече и Сасуоло добавиха по една точка към активите си след мача помежду им

08:11
Лече и Сасуоло добавиха по една точка към активите си след мача помежду им

Отборите на Лече и Сасуоло направиха равенство 1:1 в среща от 8-ия кръг на италианската Серия “А”. Голът за гостите отбеляза от дузпа Доменико Берарди (22'), а за домакините се разписа Никола Кръстович (48').

С равенството съставът на Лече остана на седмото място, като до края на кръг може да бъде изместен от тима на Болоня. Сасуоло пък е две позиции и два пункта по-надолу.

Тимът на Лече игра по-добре през първата половина на откриващото полувреме, но играч на домакините докосна топката с ръка в собственото си наказателно поле и съдията посочи бялата точка. С изпълнението на дузпата се нагърби Доменико Берарди, който бе безкомпромисен и даде аванс на тима на Сасуоло.

Силната игра на Лече се отплати в началото на второто полувреме. Тогава Никола Кръстович стигна до подаване в наказателното поле и прати топката във вратата на Андреа Консили.

След това двата отбора играха равностойно и поделиха точките. С успеха играчите на Лече прекъснаха негативната серия от две последователни поражения, докато техните противници от Сасуоло не успяха да спечелят във втори пореден мач.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация