Челси няма да чака, иска Осимен и Тони още през януари

17:52
Челси няма да чака, иска Осимен и Тони още през януари

Челси вече си прави планове за пореден активен трансферен прозорец. Сериозните затруднения, които тимът на Маурисио Почетино изпитва в атака, са предпоставка за това клубът да фокусира особено внимание върху подсилването на тази зона. Според „Дейли Телеграф“ Маурисио Почетино иска през януари да бъдат привлечено голмайсторът на Наполи Виктор Осимен и нападателят на Брентфорд Айвън Тони, който не може да играе до 17 януари 2024 година поради санкция, наложена му за нарушаване на правилата за залагания.

Изданието твърди, че Почетино е поискал през зимния прозорец да има по-важна роля по отношение на трансферната политика.

През лятото Челси взе Кристофър Нкунку, който обаче още не е дебютирал заради контузия, и Николас Джаксън, който отбеляза само един гол в първите шест мача в Премиър лийг. Последният се разписа и през седмицата срещу Брайтън в „Карабао Къп“, но за момента няма капацитета да влезе в ролята на водещ реализатор. Челси е отбелязал едва пет гола в първите шест кръга и има само една победа в първенството.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация