Тен Хаг: Отборът отговори на критиките

10:13
Тен Хаг: Отборът отговори на критиките

Мениджърът на Манчестър Юнайтед Ерик тен Хаг остана доволен от победата с 1:0 над Бърнли. Според него това е била задължителна победа за неговия отбор след серията от лоши резултати напоследък. Тя може да вдъхне увереност на неговия тим.

"Това бе задължителна победа и ние знаехме това. Отборът отговори на критиките на терена. Видях сплотеност в съблекалнята, това бе отборна победа. Бруно вкара страхотен гол. Великолепно е как изиграхме ситуацията - атака отдясно, върнахме топката назад и след това брилянтен пас, брилянтно движение и брилянтен удар. Когато си футболист на Ман Юнайтед, трябва да печелиш всеки мач, дори и да играеш с Байерн (Мюнхен). В противен случай трябва да си готов за критики. В последните мачове имахме тежки съперници, но не постигнахме желаните резултати. Затова днешният мач трябваше да бъде спечелен на всяка цена", заяви Тен Хаг.

Специалистът отдели специално внимание на представянето на ветерана Джони Еванс, който изигра страхотен мач и имаше основна заслуга за успеха с асистенцията си към Бруно Фернандеш.

"Имаме доста проблеми в момента, много неща са срещу нас - контузии, решения. Но сега всички имат човек за пример. Щастлив съм, че имам играч като Джони Еванс в състава си", добави нидерландецът.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация