Ибра окуражава играчите на Милан след погрома в дербито

17:28
Ибра окуражава играчите на Милан след погрома в дербито

Важен гост присъства на днешната тренировка на Милан, което не убегна на италианските медии. Става въпрос за доскорошния лидер на тима Златан Ибрахимович, който след края на миналия сезон реши да сложи край на футболната си кариера.

В медиите и социалните мрежи се появиха снимки и видеа как Ибрахимович си говори с наставника Стефано Пиоли и асистента му Джакомо Мурели, докато играчите на Милан провеждат едно от заниманията си преди утрешното домакинство срещу Нюкасъл в Шампионската лига. Както е известно, в клуба се опитват да убедят бившия нападател да заеме пост, с който да е връзката между отбора и ръководството. Засега обаче Златан не е обявил дали и под каква форма би останал във футбола.

Междувременно, в Италия прогнозират три промени в състава на Пиоли за мача със “свраките” след загубата с 1:5 в дербито с Интер. Фикайо Томори, който беше наказан през уикенда, със сигурност ще се завърне на мястото на Симон Кяер. Новото попълнение Самуел Чуквуезе пък за първи път ще бъде титуляр, като той ще замени днешния рожденик Кристиан Пулишич. Третата промяна ще бъде в средата на терена, където най-вероятно ще играе Томазо Побега вместо Тижани Райндерс.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация