Интер и Милан един срещу друг в ново издание на “Дерби дела Мадонина”

16:45
Интер и Милан един срещу друг в ново издание на “Дерби дела Мадонина”

Интер и Милан се изправят един срещу друг в “Дерби дела Мадонина” на Серия А - едно от най-големите дербита в световния футбол. Срещата на “Сан Сиро” настъпва в момент, в който двата милански клуба заемат първите две позиции във временното класиране. Поради това може да се каже, че това е директен сблъсък за върха в Калчото.

На winbet.bg всеки фен на футбола може да направи своите спортни залози за двубоя, възползвайки се и от супер завишени коефициенти за него. Но какво можем да очакваме от миланското дерби между Интер и Милан?

Перфектно начало и за двата отбора в Серия "А"

Двата милански гранда стартираха новия сезон в Калчото по абсолютен идентичен и перфектен начин - с три победи от първите три кръга на шампионата. След като през изминалата кампания и двата тима загубиха битката за титлата, сега целта пред тях може да е само една - златните медали.

Преди паузата за националните отбори, Интер постигна впечатляващ успех с 4:0 над Фиорентина на “Сан Сиро”. Още по-впечатляваща бе лекотата, с която играеха футболистите на треньора Симоне Индзаги. Лаутаро Мартинес блесна с два гола срещу “виолетовите”, докато веднъж се разписа и лятното попълнение в атака Маркъс Тюрам. Френският национал записа и една асистенция, с което потвърди впечатленията, че е добър избор за наследник на напусналите Ромелу Лукаку и Един Джеко.

Три от три през този сезон и за Милан. “Росонерите” имаха най-големия си тест до момента преди паузата, когато гостуваха на Рома на “Олимпико”. Двубоят обаче протече изцяло по плана на Милан, който постигна успех с 2:1 над състава на Жозе Моуриньо. Оливие Жиру от дузпа и Рафаел Леао отбелязаха за гостите.

Английският бранител Фикайо Томори няма да бъде на разположение на наставника Стефано Пиоли за дербито с Интер. Британецът бе изгонен по време на мача с Рома, получавайки втори жълт картон през втората част. Най-вероятно Пиер Калулу ще замени Томори в стартовия състав, макар и датският ветеран Симон Кяер също да е опция за стартовите единадесет.

Очаква се фигурите в атака да бъдат от ключово значение и за двата отбора, имайки предвид класата на изпълнителите в този случай. Дуото Лаутаро Мартинес - Маркъс Тюрам изглежда все по-обещаващо в състава на Интер, докато Оливие Жиру и особено Рафаел Леао не спират да блестят с екипа на Милан. Разбира се, халфовата линия на двата тима също ще бъде определяща за крайния успех. Милан разчита на играчи като Лофтус-Чийк, Крунич и Райндерс, докато при Интер тройката Чалханоглу, Мхитарян и Барела е от голямо значение за цялостната динамика на “нерадзурите”.

Персонален Power Boost за дербито Интер - Милан в WINBET

Потребителите на WINBET могат да се възползват от инструмента Персонален Power Boost за предстоящото “Дерби дела Мадонина” между Интер и Милан.

Инструментът осигурява увеличение на коефициента между 5 и 10 процента на избрани събития, посочени от игралния сайт. 

Функцията може да се използва единствено за залози тип сингъл, като размерът на увеличението зависи от коефициента на избрания от потребителя пазар.

Участието в хазартни игри не е само забавление и крие риск от развиване на хазартна зависимост! Повече информация относно отговорния хазарт и превенцията от рискове е налична на nra.bg и на winbet.bg.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация