Ман Сити се разбра с Уулвс за Нунеш

17:42
Ман Сити се разбра с Уулвс за Нунеш

Манчестър Сити е постигнал устна договорка с Уулвърхамптън за трансфера на Матеус Нунеш, твърди италианският трансферен експерт Фабрицио Романо. Сделката ще бъде на стойност около 60 милиона евро с включени бонуси. Двете страни преглеждат последните детайли относно струкурата на плащане и размера на вноските, след което документите по трансфера ще бъдат подписани. 

Част от сделката ще бъде и юношата на “гражданите” Томи Дойл, който ще премине на “Молиню” срещу пет милиона паунда и клауза за 50% в полза на шампионите при следваща продажба. Още преди два дни стана ясно, че Нунеш е обявил стачка и е отказал да тренира със своите съотборници в опит да форсира трансфера си на “Етихад” и ръководството на Уулвърхамптън да приеме втората оферта за него. Самият португалски полузащитник е част от “вълците” от миналото лято, когато те счупиха собствения си трансферен рекорд, за да го привлекат за 38 милиона паунда.

Нунеш е вторият полузащитник, който от Манчестър Сити привличат през това лято, след като по-рано бе взет Матео Ковачич от Челси. Те бяха напуснати от Илкай Гюндоган, който премина в Барселона със свободен трансфер. Джосеп Гуардиола има и друг сериозен проблем в средата на терена - Кевин Де Бройне е с травма и ще отсъства няколко месеца от терените. 

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация