След всичко преживяно Мбапе преговаря с ПСЖ за нов договор

18:31
След всичко преживяно Мбапе преговаря с ПСЖ за нов договор

Между Пари Сен Жермен и Килиан Мбапе все пак са започнали преговори относно евентуален нов договор на футболиста, твърди “Скай Спортс”. По принцип нападателят има контракт само до края на сезона с опция за още 12 месеца. Мбапе обаче вече обяви, че няма да се възползва от въпросната клауза за още една година, което ядоса ръководството.

При този вариант ПСЖ се надяваше да го продаде веднага, вместо да го остави да си тръгне като свободен агент през следващото лято. Световният шампион от 2018 година обаче отказа да отиде в Саудитска Арабия, а и по всички личи, че няма да премине в Реал Мадрид. Той дори си каза, че през започналия сезон със сигурност ще бъде в гранда от Париж.

Последва изваждането на Мбапе от групата на отбора за тренировките и предсезонното турне в Азия. После той не беше в списъка и за откриващия за тима мач в Лига 1 срещу Лориен (0:0).

По-късно обаче нападателят беше реабилитиран и получи правото отново да се подготвя с първия отбор, а се появи и на терена срещу Тулуза през последния уикенд, когато вкара гол за крайното 1:1.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация