700-те милиона няма да са достатъчни, за да убедят Мбапе да отиде в Саудитска Арабия

11:52
700-те милиона няма да са достатъчни, за да убедят Мбапе да отиде в Саудитска Арабия

Килиан Мбапе продължава да е твърд в позицията си и офертата от Саудитска Арабия не е променила плановете му. Вчера Пари Сен Жермен прие предложение от Ал-Хилал за 300 милиона евро и даде разрешение на клуба да преговаря с капитана на Франция. Според “Екип” невероятната оферта, която включва 700 милиона за играча в рамките на една година, няма да убеди Мбапе да заиграе в Саудитска Арабия.

Мбапе има договорка с Реал Мадрид, където да премине през 2024 г. като свободен агент. Той няма намерение да напуска ПСЖ това лято и смята да остане до края на договора си дори да загуби една година. Френският клуб иска да го продаде, а ако не успее, може да не го пуска в игра целия сезон.

Челси, Манчестър Юнайтед, Тотнъм, Интер и Барселона са отправили запитване за Мбапе последните два дни, като лондончани и “червените дяволи” много бързо са се отказали от опитите си да го привлекат. Някои от тези клубове са предложили да го вземат под наем. Този вариант обаче не устройва ПСЖ, който иска да вземе трансферна сума за него.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация