Меси: Моето щастие е с топката

03:21
Меси: Моето щастие е с топката

Аржентинската суперзвезда Лионел Меси направи няколко интересни изказвания относно доскорошния си престой в отбора на Пари Сен Жермен, както и за трансфера си в американския Интер Маями. Футболистът изглежда преобразен и след като изкара две колебливи години във френската столица, той започна ударно престоя в новия си тим, където до момента се разписа във всеки един мач, който изигра и вече спечели един трофей - Купата на лигите.

Причината за пълната промяна стана ясна в интервюто, което Меси даде пред журналиста Тони Черчи пред AppleTV. Там световният шампион с Аржентина от Мондиал 2022 в Катар сподели, че е прекарал две трудни години в Париж, където е загубил удоволствието от играта. Ето и част от най-важните неща, които сподели:

„Връщам се, за да се възползвам от това, което бях загубил малко. Беше семейно решение. Преминахме през две трудни години. Истината е, че не бяхме добре. Беше много трудно за цялото семейство. Идването в САЩ беше малко като да се върнем там, където бяхме в Барселона, наслаждавайки се на ежедневието. Беше добре за децата, за да е добре семейството. Това е доброто място.”

“Бяха две трудни години, бях загубил чувството да се наслаждавам на футбола. Пътуванията ми в националния отбор бяха най-щастливите ми моменти през това време. Тук, в Маями, исках да намеря същото и го намерих, моето щастие е с топка.”

„Моето щастие винаги е било да играя футбол и да мога да се забавлявам с това, което обичах, когато бях дете, и с това, което съм обичал през целия си живот. Днес мога да продължа да го правя тук и това е една от причините, поради които взех решението да се върна, за да се възползвам от това, което бях загубил малко“.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация