Меси: Никога не съм придавал значение на "Златната топка"

07:51
Меси: Никога не съм придавал значение на "Златната топка"

Лионел Меси даде първата си пресконференция като футболист на Интер Маями. Аржентинската звезда няма мач без отбелязан гол, откакто се присъедини към “чаплите” и най-вече благодарение на него отборът се класира за финала в турнира за Купата на лигите. 


“Никога не съм придавал значение на “Златната топка”, а след спечелването на световната титла все по-малко мисля за нея. Най-важни са отборните трофеи. Радвам се, че в кариерата си съм постигнал всичко”, сподели Меси, който е седемкратен носител на “Златната топка” и фаворит да бъде коронован с най-ценния индивидуален приз и през тази година. 


“С огромна радост пристигнах в Интер Маями. Взех решението заедно със семейството си. Харесва ни градът, а и феновете ни приеха много добре. От първия ден с момчетата в тима си казахме, че трябва да си поставим нови цели. Срещнахме добри мексикански отбори и ги преодоляхме. Голяма изненада е, че стигнахме до финала”, коментира аржентинецът. 


“Вариантът да играя в САЩ винаги е бил в ума ми. В началото ми беше малко трудно заради горещото време, но сега ми е по-комфортно. Постепенно се адаптирам. Ще е чудесно, ако спечелим трофея. Не само за мен, но за целия отбор и за феновете”, подчерта Меси. 

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация