Интер Маями громи за Купата, Меси не спира да бележи (видео)

06:54
Интер Маями громи за Купата, Меси не спира да бележи (видео)

Интер Маями разби с 4:0 тима на Шарлът в мач от 1/4-финалите на Купата на лигите.


За разлика от предишния си двубой срещу ФК Далас съставът на Лионел Меси този път не мина през редица трудности и спечели с лекота, като започна наказателната си акция от рано с гол в 12-ата минута на Йосеф Мартинес от дузпа. До края на полувремето отборът на Дейвид Бекъм вкара още един гол. Това се случи в 32-ата минута, когато Робърт Тейлър получи добро подаване от ДеАндре Йедлин и нямаше друг избор освен да покачи.


След почивката играчите на Шарлът опитаха да се върнат в мача, но сами забиха последния пирон в ковчега си в 78-ата минута, когато Адилсон Маланда си вкара злополучен автогол. Разгромът оформи гениалният Лионел Меси в 86-ата минута, като за попадението му асистира Леонардо Кампаня.


В днешния 12-и август (събота) своя 1/4-финален двубой играе и ФК Лос Анджелис, което означава, че е много вероятно до края на турнира българският талант Филип Кръстев да се срещне с Лео Меси. В спор за място на финала пък Интер Маями ще играе с тима на Филаделфия, който надви трудно с 2:1 състава на Каретаро.

 

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация