Генерал Божигол: Здравейте, левскари! Имам да кажа някои неща

22:28
Генерал Божигол: Здравейте, левскари! Имам да кажа някои неща

Бившият национал Валери Божинов излезе с емоционално видео обръщение към "синя" България в социалната мрежа. Бившият нападател на "сините" призова феновете на тима от "Герена" да напълни стадион "Васил Левски" за предстоящия двубой с Айнтрахт (Франкфурт) в плейофите на Лига на конференциите.

"Здравейте, левскари! Имам да кажа някои неща. Най-вече да поздравя отбора на Левски и Нейно величество синята публика. Това, което съм записал в бележника: на първо място искам да поздравя отбора, момчетата и всички от треньорския щаб за свършената работа. От всички. Винаги съм казвал, че футболът е колективен спорт и няма невъзнаграден труд в този живот. Господ забавя, но не забравя силните. А Левски е силен и мощен. Плюс поклон пред Нейно величество синята публиката. Вие го показахте и доказахте за пореден път - левскар да си, братко, е чест. 

На второ място съм сложил, то няма как, Левски не е само отбора, футболистите и треньорския щаб, Левски е свързан и с всички други, които работят в администрацията, дават мило и драго за клуба, отдадени са и мислят за подобряването на клуба. Има много сериозни хора, които работят 24 часа за нашия клуб. Всички хора, които са свързани с Левски, искам да ги поздравя! Задкулисни хора, които оставят сърцето и душата си за клуба. Искам да поздравя мажоритарния собственик Наско Сираков, изпълнителния директор Даниел Боримиров, всички свързани с клуба. Не искам да забравям някого, но мисля, че не съм пристрастен, не вземам страна на никой, вземам страната на Левски. Поздравявам всички - домакина, докторите, физиотерапевтите, масажистите, хората, които поддържат "Герена" и двата терена. 

И искам да поздравя нашата велика публика - тя за пореден път показа, че трябва да ѝ благодарим и да ѝ се поклоним. Българите трябва да използваме думата "благодаря" по-често, защото публиката оставя всеки свой цент за нашия клуб. Феновете доказаха, че Левски е нещо свято и велико. Левскар да си, братко, е чест! Левскари, фенове милиони, вие доказахте за пореден път колко много обичате вашия отбор и футболистите. Като човек, който е втори месец на стаж в отбора, искам да ви уверя, че футболисти, треньори и ръководители са отдадени изцяло за каузата на Левски, да се намалят всички задължения на Левски. Работи се да върви нагоре и да се подобрява. Не съм пристрастен, просто виждам каква емоция, страст, любов, еуфория, каква лудост е Левски

Апел към всички вас, левскари - предстои ни още една луда вечер срещу един велик колос като Айнтрахт (Франкфурт), велик отбор с традиции и история. Искам да апелирам към феновете на Левски - напълнете докрай "Васил Левски" до дупка, да няма игла къде да падне! Вие го можете. Нека върнем "Васил Левски" през 2006 година, когато Левски игра в ШЛ. Всеки мач в ШЛ на Левски стадионът беше пълен до дупка. Важно е да напълним "Васил Левски", отборът и момчетата го заслужават. Убеден съм, че ще го направите. Нека всички бъдем с фланелка на Левски, целият стадион да бъде син. Това трябва да е навик на феновете на Левски - всички в синьо, така показваме любовта си към Левски. А Левски сте вие, милионите фенове. Вие сте най-великата публика на света и в България. Обичам ви! Нека да няма къде да падне игла на стадиона. Сигурен съм, че футболистите ще направят така, че в четвъртък отново да ви зарадват, както вие ще ги зарадвате тях. Прегръщам ви, обичам ви, само Левски!", каза Валери Божинов.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация