Николай Костов: Като че ли Бог гледа отгоре и помага

22:33
Николай Костов: Като че ли Бог гледа отгоре и помага

Наставникът на Левски Николай Костов даде мнението си след победата с 2:1 над Апоел Беер Шева в Лигата на конференциите. Специалистът беше много щастлив и поздрави публиката на "Герена", която определи като 12-ти играч на "сините".

"Много е сладка победата. Сега е моментът даже да поздравя нашите привърженици, които бяха нашият 12-ти играч. Поздравявам и играчите, които действаха доста умно. Знаехме, че ще бъде такъв мач, не очаквахме да продължим в последните минути. Щастливи сме, че спечелихме, това е денят на Левски. Изтощиха се накрая футболистите в атака, трябваше да отстъпим, трябваше да отстъпим, да не играем авантюрно, така се разви самият мач. 

Като че ли Бог гледа отгоре и помага, Роналдо беше готов за смяна, точно така. Неслучайно отложихме мача с Пирин, за да отдъхнат играчите. Нашият млад издържа по-добре именно на физиката в последните минути. Невероятна атмосфера! Голът на Роналдо е награда за тях, победата е и на нашите привърженици. Няма как да говоря отсега по какъв начин ще излезем срещу Айнтрахт, въпросът е, че достигнахме дотук. Имаме си своите шансове, това ще бъде тест. Нашите футболисти ще бъдат възстановени, надяваме се на добра игра и добър резултат", каза Николай Костов.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация