Роналдо: Това е най-хубавият момент в живота ми

22:23
Роналдо: Това е най-хубавият момент в живота ми

Героят за Левски, който отбеляза победния гол срещу Апоел (Беер Шева) в шестата минута от добавеното време, Роналдо не скри радостта си след успеха на "Герена" с 2:1. Офанзивният футболист на "сините" сподели, че това е най-хубавият момент в живота му, след което благодари на феновете за страхотната подкрепа от трибуните.

"Това е най-хубавият момент в живота ми. Много съм щастлив за това, което донесох на феновете и на отбора. Заслужавахме го! Това беше наградата за нашето раздаване.

Така се случи, че прецениха, че Уелтон е по-изморен и смениха него. С помощта на Господ това се оказа вярното решение. За 7 дни изиграхме два много сериозни мача. Ние сме млад състав, напасваме се още с новите футболисти. В крайна сметка видяхме, че сме добре подготвени физически и издържахме до края. Сега ще починем и гледаме напред.

Искам да поздравя феновете за празника, който направиха, и за начина, по който ни подкрепиха. Те наистина са огромни. Този гол е благодарение на тях. Знаем, че срещу Айнтрахт ще бъде много трудно, но това е футболът. Ще ги проучим, както и те нас. Със сигурност ще изиграем още един добър мач. Винаги ще правим така, че Левски да върви нагоре", заяви Роналдо.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация