Президентът на Тотнъм: Бяхме принудени да продадем Кейн

17:39
Президентът на Тотнъм: Бяхме принудени да продадем Кейн

Президентът на Тотнъм Хотспър Даниел Леви излезе със специално изявление относно трансфера на Хари Кейн в Байерн (Мюнхен). Сделката бе потвърдена официално по-рано днес, а силният човек в лондонския клуб увери, че с неохота е бил принуден да приеме този трансфер, тъй като Кейн ясно е заявил, че няма да подпише нов договор с клуба и иска ново предизвикателство.

„Дълго време се опитвахме да ангажираме Хари и неговите представители с нов договор. Предложенията бяха в различни формати, включващи както краткосрочно, така и дългосрочно удължаване на договора му. Хари обаче бе ясен, че иска ново предизвикателство и няма да подписва нов контракт това лято. Поради тази причина с неохота се съгласихме да бъде трансфериран. Станахме свидетели как продукт на нашата академия се превърна в един от най-добрите играчи, обличали някога фланелката на Тотнъм. Той стана един от елитните нападатели на световния футбол. Беше наистина забележително пътуване. Неговите постижения и рекорди казват всичко за Хари. През тези 19 години той бе образцов професионалист както на терена, така и извън него. Той се превърна във вдъхновение за много млади играчи, които мечтаят да следват стъпките му.

Бих искал да благодаря на Хари за всичко, което направи за нас, за всички спомени и рекорди. Желаем на него и семейството му всичко най-добро в бъдеще. Разбира се, той винаги е добре дошъл обратно тук. Той е много обичан и ценен член на нашето семейство и завинаги ще остане в историята на клуба“.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация